Tilberedningsmetoder og fremstilling af mad

Med kurset opnår du viden og færdigheder, som gør dig i stand til at udføre grundtilberedning inden for kogning, bagning, stegning og jævnemetoder på baggrund af grundlæggende viden om metoder, råvarer og sensorik for en given ret.

Kurset retter sig mod ikke-faglærte, der arbejder i eller ønsker at arbejde i et storkøkken eller kantine.

Du opnår viden, som gør dig i stand til:- At redegøre for principperne bag en professionel opskrift og tilhørende metodebeskrivelse for en given ret.- At planlægge arbejdsopgaver i det professionelle køkken.- At forklare grundtilberednings-metoder, råvarer og sensorik for en given ret.På baggrund af denne viden opnår du færdighed i: - At udføre arbejdsopgaver i det professionelle køkken.- At udføre grundtilberedning inden for kogning, bagning, stegning og jævne-stivnemetoder.- At tilsmage en given ret.
Skoler som kan udbyde kurset

Nedenfor ser du en liste med skoler, som ikke har hold på holdlisten. Kontakt en af skolerne for at opfordre dem til at oprette hold.

  • ZBC - Zealand Business College
    Ahorn Alle 3-5, 4100 Ringsted
  • 5578 8888
  • zbc@zbc.dk
  • Skriv mig op
  • CELF - Center for erhv.rettede udd. Lolland-Falster
    Kringelborg Allé 7, 4800 Nykøbing F
  • 5488 8888
  • celf@celf.dk
  • Skriv mig op
  • Svendborg Erhvervsskole & - Gymnasier
    Skovsbovej 43A, 5700 Svendborg
  • 7222 5700
  • mail@sesg.dk
  • Skriv mig op