Skibsisolering

Skibsisolering er et enkeltfag fra uddannelsen til teknisk isolatør. Du lærer at udfører forskellige former for skibsisolering.

Faget henvender sig til isolatører og andre, der arbejder eller søger arbejde inden for skibsisolering.Du skal have mindst 2 års praktisk erfaring med teknisk isolering eller have gennemført kurset Teknisk isolering II.Du skal desuden have 3 mdr. erfaring med lysbuesvejsning eller have gennemført kurset Adgang til lysbuesvejsning.

Målet med faget er, at du:-kan redegøre for skibsinstallationer og deres funktion og identificere de enkelte anlæg og installationer i forbindelse med isoleringsarbejde-kan redegøre for principperne for udførelse af forskellige former for skibsisolering inden for områderne brandisolering, komfortisolering, køleisolering og tekniske installationer-kan redegøre for tegninger med tilhørende beskrivelser af skibe og installationer på disse, foretage opmålinger af anlæg samt planlægge eget arbejde med isolering på de pågældende installationer, sektioner og anlæg-kan redegøre for særlige forhold og tekniske krav ved udførelse af forskellige former for skibsisolering-kan udføre forskellige former for brandisolering på skibe, herunder brandisolering af skot og flader mod maskinrum og tanke, samt alle former for komfortisolering, køleisoleringsopgaver og isolering af tekniske anlæg og installationer på skibe, herunder af olierør, vandrør, udstødningsrør, kedler mm.-kan iagttage personlige og generelle sikkerhedskrav ved udførelse af isoleringsarbejder på skibe

Dette kursus er opdelt i delmål. Kurserne kan derfor tages enkeltvis og uafhængigt af andre kurser. Delmålskurser kan også kombineres med andre kurser. På den måde er der mulighed for at sammensætte et fleksibelt og individuelt kursusforløb, som er tilpasset virksomhedens og medarbejderens behov.

Skibsisolering Total varighed: 10 dage
- Skibsisolering Varighed: 10 dage
- Skibsisolering Varighed: 10 dage

Dette kursus udbydes ikke i øjeblikket.

Du kan kontakte de skoler, der er godkendt til at udbyde kurset, hvis du vil vide mere.
Skoler som kan udbyde kurset

Nedenfor ser du en liste med skoler, som ikke har hold på holdlisten. Kontakt en af skolerne for at opfordre dem til at oprette hold.

  • Nordvestsjællands Erhvervs- og Gymnasieuddannelser
    Absalonsvej 20, 4300 Holbæk
  • 7229 0100
  • neg@neg.dk