Reduktion af madspild 1

Med kurset opnår du viden og færdigheder, som gør dig i stand til i et samarbejde med alle køkkenets faggrupper at reducere madspild i madproduktionen, herunder bortskaffelse af madaffald og emballage på en bæredygtig måde.

Kurset retter sig mod faglærte, som arbejder med professionel forplejning i offentlige og private køkkener.

Du opnår viden, som gør dig i stand til:- At redegøre for metoder ved bæredygtig bortskaffelse af madaffald og emballage i forbindelse med produktion af mad.- At redegøre for forskellige faggruppers samarbejde ved forebyggelse af madspild i madproduktionen.På baggrund af denne viden opnår du færdighed i: - At planlægge og producere måltider på en måde, som reducerer madspild gennem alle arbejdsprocesser i en madproduktion.
Skoler som kan udbyde kurset

Nedenfor ser du en liste med skoler, som ikke har hold på holdlisten. Kontakt en af skolerne for at opfordre dem til at oprette hold.

  • CELF - Center for erhv.rettede udd. Lolland-Falster
    Kringelborg Allé 7, 4800 Nykøbing F
  • 5488 8888
  • celf@celf.dk
  • Skriv mig op
  • Svendborg Erhvervsskole & - Gymnasier
    Skovsbovej 43A, 5700 Svendborg
  • 7222 5700
  • mail@sesg.dk
  • Skriv mig op