Procesoptimering i relation til mejeriproduktion

Deltageren kan selvstændigt foretage optimeringer i mejeriprodukters fremstillingsproces med særligt fokus på energi- og miljøforhold.

Uddannelsesmålet retter sig mod personer, der arbejder inden for mejeriindustrien eller måtte ønske at arbejde inden for dette jobområde.

Deltageren kan selvstændigt foretage enkle procesoptimeringer i mælkebehandlingsprocessen fra mælkemodtagelse over separering, varmebehandling, homogenisering, pasteurisering til mejeriproduktets fremstilling, samt gennem en hjemmeopgave fordybet sig i en konkret problemstilling. Deltageren får et overordnet kendskab til dansk mejeribrug, herunder branchens fremtidige udfordringer m.h.t. ressourcer, energi og miljø.

Dette kursus udbydes ikke i øjeblikket.

Du kan kontakte de skoler, der er godkendt til at udbyde kurset, hvis du vil vide mere.
Industriens Kompetenceudviklingsfond IKUF

Industriens Kompetenceudviklingsfond (IKUF) yder støtte til medarbejdernes selvvalgte uddannelse inden for Industriens Overenskomst, Industriens Funktionæroverenskomst, Overenskomsten for slagteområdet mellem DI og Fødevareforbundet NNF samt Den fødevareindustrielle overenskomst mellem DI og Fødevareforbundet NNF.