Kanalisolering

Kanalisolering er et enkeltfag fra uddannelsen til teknisk isolatør. Du lærer at opmåle, planlægge og udføre kanalisoleringsarbejde.

Faget henvender sig til isolatører, der har behov for opkvalificering på området. du skal have 2 års praktisk erfaring med pladekappeisolering eller have uddannelsesbevis fra 'Pladekappeisolering II'

Målet med faget er, at du:-kan redegøre for tegninger af ventilationsanlæg og beskrivelser dertil, udføre opmåling og planlægge eget arbejde med kanalisolering på de pågældende anlæg-kan redegøre for normalt anvendte materialer, deres egenskaber, bearbejdning og behandling-kan redegøre for de særlige forhold, der skal iagttages ved udførelse af kanalisolering-kan redegøre for de økonomiske parametre, somindgår ved fastlæggelse af isoleringstykkelser ved kanalisolering-kan udføre udfoldninger og samlinger mv., der benyttes ved udførelse af pladekappesegmenter-får teoretisk viden om geometri og projektionstegning som hjælpemiddel ved opmåling og udførelse af de enkelte segmenter-kan udføre montage af pladesegmenter på almindeligt forekommende kanaler-kan udføre kanalisoleringsarbejdet under iagttagelse af personlige og generelle sikkerhedskrav, herunder sikkerhedskrav ved arbejde i højden

Dette kursus er opdelt i delmål. Kurserne kan derfor tages enkeltvis og uafhængigt af andre kurser. Delmålskurser kan også kombineres med andre kurser. På den måde er der mulighed for at sammensætte et fleksibelt og individuelt kursusforløb, som er tilpasset virksomhedens og medarbejderens behov.

Kanalisolering Total varighed: 5 dage
- Kanalisolering Varighed: 5 dage

Dette kursus udbydes ikke i øjeblikket.

Du kan kontakte de skoler, der er godkendt til at udbyde kurset, hvis du vil vide mere.
Skoler som kan udbyde kurset

Nedenfor ser du en liste med skoler, som ikke har hold på holdlisten. Kontakt en af skolerne for at opfordre dem til at oprette hold.

  • Nordvestsjællands Erhvervs- og Gymnasieuddannelser
    Absalonsvej 20, 4300 Holbæk
  • 7229 0100
  • neg@neg.dk