Installation og service på hvidevarer

Efter kurset kan deltageren installere og servicere hvidevarer. Søgeord: vaskemaskiner, tørretumblere, opvaskemaskiner, komfurer, ovne, køleskabe, emhætter.

Uddannelsen retter sig mod personer med en elektrikeruddannelse eller lignende kompetencer, der i deres job har brug for kompetencer inden for installation og service af hvidevarer.

Efter kurset kan deltageren installere og servicere hvidevarer. Det betyder: Deltageren kan tilslutte almindelige hvidevarer, som vaskemaskiner, tørretumblere, opvaskemaskiner, komfurer, ovne, køleskabe og emhætter, til lovlige installationer. Deltageren kan kontrollere om de installationer, hvortil hvidevaren skal tilsluttes, er lovlige. Deltageren kan udføre simpel fejlfinding på elektriske og mekaniske komponenter i forskellige hvidevarer, samt reparere gængse fejltyper og foretage udskiftning af komponenter. Ved reparationer kan deltageren vurdere de økonomiske aspekter ved udskiftning af reservedele. Deltageren kan desuden anvende enkle diagrammer og øvrig dokumentation. Deltageren kan tilslutte hvidevarer til eksisterende netværk, både trådløst og for-trådet, således at hvidevaren kan kommunikere via internettet (IoT). Deltageren har kendskab til opsætning og simple konfigurationer af netværk Deltageren har grundlæggende kendskab i anvendelsen af funktioner der er tilgængelige via internettet. Deltageren kvalitetssikrer eget arbejde.

Dette kursus er opdelt i delmål. Kurserne kan derfor tages enkeltvis og uafhængigt af andre kurser. Delmålskurser kan også kombineres med andre kurser. På den måde er der mulighed for at sammensætte et fleksibelt og individuelt kursusforløb, som er tilpasset virksomhedens og medarbejderens behov.

Hvidevarer - service og teknologi Total varighed: 8 dage
- Installation og service på hvidevarer Varighed: 2,5 dage
- Mikrobølgeovne Varighed: 1 dag
- Komfurer, ovne og emhætter Varighed: 2 dage
- Vaskemaskiner, opvaskemaskiner og tørretumblere Varighed: 2,5 dage
Skoler som kan udbyde kurset

Nedenfor ser du en liste med skoler, som ikke har hold på holdlisten. Kontakt en af skolerne for at opfordre dem til at oprette hold.

  • CELF - Center for erhv.rettede udd. Lolland-Falster
    Kringelborg Allé 7, 4800 Nykøbing F
  • 5488 8888
  • celf@celf.dk
  • Skriv mig op
  • TEC, Technical Education Copenhagen
    Stæhr Johansens Vej 7, 2000 Frederiksberg
  • 3817 7000
  • tec@tec.dk
  • Skriv mig op
Træ- og Møbelindustriens Kompetencefond TMKF

Træ- og Møbelindustriens Kompetencefond (TMKF) yder støtte til medarbejdernes selvvalgte uddannelse inden for Træ- og Møbeloverenskomsten og Piano- og Orgeloverenskomsten.

Industriens Kompetenceudviklingsfond IKUF

Industriens Kompetenceudviklingsfond (IKUF) yder støtte til medarbejdernes selvvalgte uddannelse inden for Industriens Overenskomst, Industriens Funktionæroverenskomst, Overenskomsten for slagteområdet mellem DI og Fødevareforbundet NNF samt Den fødevareindustrielle overenskomst mellem DI og Fødevareforbundet NNF.

AL Efteruddannelses Kompetencefond ALEU

AL Efteruddannelses Kompetencefond støtter selvvalgt uddannelse, der kan bruges inden for overenskomstens arbejdsområde (Industri- og VVS-overenskomsten).

El-Branchens Kompetenceudviklingsfond

El-Branchens Kompetenceudviklingsfond yder støtte til efteruddannelse for medarbejdere, der er omfattet af elektrikeroverenskomsten eller funktionæroverenskomsten mellem Dansk El-Forbund og TEKNIQ Arbejdsgiverne.