Inspektion for operatører i procesindustrien

På dette kursus lærer du at udføre rundering og inspektion af enkelt produktionsudstyr i procesindustrien ved brug af sanser (se, lytte, lugte, føle). Du lærer også at skelne mellem typiske fejl og mangler samt at rapportere og dokumentere det udførte arbejde.

Kurset henvender sig til ufaglærte operatører med behov for grundlæggende færdigheder inden for rundering og inspektion af produktionsudstyr i procesindustrien.

Efter gennemført kursus kan du:· Foretage, afrapportere og dokumentere rundering og inspektion af enkelt produktionsudstyr i procesindustrien i forbindelse med produktion, rengøring og omstilling. · Skelne mellem normale og unormale forhold ved brug af sanser (se, lytte, lugte, føle). · Ved fejlmelding skelne mellem typiske mekaniske og automatik/elektriske fejl og mangler samt anvende gængse fagudtryk. · Udføre og dokumentere opgaverne efter gældende instruktioner og med fokus på orden og sikkerhed.

Dette kursus udbydes ikke i øjeblikket.

Du kan kontakte de skoler, der er godkendt til at udbyde kurset, hvis du vil vide mere.
Skoler som kan udbyde kurset

Nedenfor ser du en liste med skoler, som ikke har hold på holdlisten. Kontakt en af skolerne for at opfordre dem til at oprette hold.

  • Nordvestsjællands Erhvervs- og Gymnasieuddannelser
    Absalonsvej 20, 4300 Holbæk
  • 7229 0100
  • neg@neg.dk
Træ- og Møbelindustriens Kompetencefond TMKF

Træ- og Møbelindustriens Kompetencefond (TMKF) yder støtte til medarbejdernes selvvalgte uddannelse inden for Træ- og Møbeloverenskomsten og Piano- og Orgeloverenskomsten.

Industriens Kompetenceudviklingsfond IKUF

Industriens Kompetenceudviklingsfond (IKUF) yder støtte til medarbejdernes selvvalgte uddannelse inden for Industriens Overenskomst, Industriens Funktionæroverenskomst, Overenskomsten for slagteområdet mellem DI og Fødevareforbundet NNF samt Den fødevareindustrielle overenskomst mellem DI og Fødevareforbundet NNF.

AL Efteruddannelses Kompetencefond ALEU

AL Efteruddannelses Kompetencefond støtter selvvalgt uddannelse, der kan bruges inden for overenskomstens arbejdsområde (Industri- og VVS-overenskomsten).