Fremstilling af desserter og festkager

Du kan planlægge, fremstille og produktudvikle forskellige desserter og festkager: Etage-, bryllups- og lagkager. Endvidere lærer du at dekorere og opstille dessertbuffet og vinduesdekoration. Du lærer også at arbejde med portionsberegning, dekoration, prissættelse, kvalitetsvurdering af råvarer og produkter.

Kurset retter sig mod medarbejdere, der arbejder professionelt med fremstilling af desserter og festkager.

Du kan:- Fremstille og produktudvikle et udvalg af desserter og festkager.- Dekorere desserter og anvende køle- og fryseteknikker i forhold til holdbarheden.- Kvalitetsvurdere råvarer og fædige desserter samt prissætte dem.- Planlægge og fremstille et udvalg af festkager: Bryllups- etage-, fromage- og lagkager.- Portionsberegne og smagssammensætte festkagerne- Dekorere og opsætte festkager til receptioner, dessertbuffet og vinduesdekoration.- Kvalitetsvurdere råvarer og produkter samt prissætte dem.
Skoler som kan udbyde kurset

Nedenfor ser du en liste med skoler, som ikke har hold på holdlisten. Kontakt en af skolerne for at opfordre dem til at oprette hold.

  • ZBC - Zealand Business College
    Ahorn Alle 3-5, 4100 Ringsted
  • 5578 8888
  • zbc@zbc.dk
  • Skriv mig op
Træ- og Møbelindustriens Kompetencefond TMKF

Træ- og Møbelindustriens Kompetencefond (TMKF) yder støtte til medarbejdernes selvvalgte uddannelse inden for Træ- og Møbeloverenskomsten og Piano- og Orgeloverenskomsten.

Industriens Kompetenceudviklingsfond IKUF

Industriens Kompetenceudviklingsfond (IKUF) yder støtte til medarbejdernes selvvalgte uddannelse inden for Industriens Overenskomst, Industriens Funktionæroverenskomst, Overenskomsten for slagteområdet mellem DI og Fødevareforbundet NNF samt Den fødevareindustrielle overenskomst mellem DI og Fødevareforbundet NNF.

AL Efteruddannelses Kompetencefond ALEU

AL Efteruddannelses Kompetencefond støtter selvvalgt uddannelse, der kan bruges inden for overenskomstens arbejdsområde (Industri- og VVS-overenskomsten).