Cybersecurity operations

Deltageren kan anvende sin opnåede viden om forskellige former for netværksangreb, kryptografiske sikkerhedsalgoritmer og netværksmonitoreringsværktøjer til at foretage analyse og afværgning af netværksangreb på basis af informationer i IDS/IPS systemer.

Kurset henvender sig til faglærte personer, inden for det datatekniske område, og andre inden for AMU målgruppen med tilsvarende kvalifikationer, der skal eller ønsker at arbejde med sikkerhed i forbindelse med infrastruktur.

-Deltageren kan redegøre for Cybersikkerhedsanalytikerens rolle i virksomheden.-Deltageren kan redegøre for basale funktioner og egenskaber ved Windows operativsystemet, herunder hvorledes man monitorerer samt sikrer enheder med Windows operativsystemer. -Deltageren kan redegøre for basale funktioner og egenskaber ved Linux operativsystemet, herunder hvorledes man monitorerer samt sikrer enheder med Linux operativsystem. -Deltageren kan analysere funktionen af netværksprotokoller og -services. -Deltageren kan klassificere typerne af netværksangreb. -Deltageren kan anvende netværksmonitoreringsværktøjer til at identificere angreb mod netværksprotokoller og -tjenester. -Deltageren kan anvende metoder til at forhindre ondsindet adgang til computernetværk, værter og data. -Deltageren kan redegøre for effekten af kryptografi i forbindelse med overvågning af netværkssikkerhed. -Deltageren kan redegøre for, hvordan man undersøger endpoint svagheder og angreb. -Deltageren kan identificere advarsler om netværkssikkerhed. -Deltageren kan analysere netværkets intrusion-data for at kontrollere potentielle udnyttelser. -Deltageren kan anvende hændelsesresponsmodeller til at håndtere netværkssikkerhedshændelser.
Skoler som kan udbyde kurset

Nedenfor ser du en liste med skoler, som ikke har hold på holdlisten. Kontakt en af skolerne for at opfordre dem til at oprette hold.

  • Syddansk Erhvervsskole Odense-Vejle
    Munkebjergvej 130, 5230 Odense M
  • 7010 9900
  • sde@sde.dk
  • Skriv mig op
  • TEC, Technical Education Copenhagen
    Stæhr Johansens Vej 7, 2000 Frederiksberg
  • 3817 7000
  • tec@tec.dk
  • Skriv mig op
Træ- og Møbelindustriens Kompetencefond TMKF

Træ- og Møbelindustriens Kompetencefond (TMKF) yder støtte til medarbejdernes selvvalgte uddannelse inden for Træ- og Møbeloverenskomsten og Piano- og Orgeloverenskomsten.

Industriens Kompetenceudviklingsfond IKUF

Industriens Kompetenceudviklingsfond (IKUF) yder støtte til medarbejdernes selvvalgte uddannelse inden for Industriens Overenskomst, Industriens Funktionæroverenskomst, Overenskomsten for slagteområdet mellem DI og Fødevareforbundet NNF samt Den fødevareindustrielle overenskomst mellem DI og Fødevareforbundet NNF.

AL Efteruddannelses Kompetencefond ALEU

AL Efteruddannelses Kompetencefond støtter selvvalgt uddannelse, der kan bruges inden for overenskomstens arbejdsområde (Industri- og VVS-overenskomsten).