Brand 1 - Enkeltstående brandtekn. installationer

Efter kurset kan deltageren udføre mindre og enkeltstående brandtekniske installationer (passive og aktive). Kurset indgår som godkendt uddannelse til at blive anerkendt som kvalificeret montør, jf. DBI-retningslinje 001

Uddannelsen retter sig mod personer inden for amu-målgruppen, der ønsker at arbejde med enkeltstående brandtekniske installationer. Deltagerne forventes at kende til bygningsreglementets krav til installationsgennemføringer og til El-sikkerhedsloven.

Efter kurset kan deltageren udføre mindre og enkeltstående brandtekniske installationer (passive og aktive). Det betyder at: Deltageren har viden om Bygningsreglementets brandkrav og tilhørende vejledninger om præ-accepterede løsninger. Deltageren har viden om forskellige enkeltstående brandanlægstypers funktionalitet samt brandstrategi og brandteknisk teori, som f.eks. brandtrekanten, brandforløb og brandspredning.Deltageren installerer, idriftsætter, vedligeholder, fejlfinder og reparerer mindre og enkeltstående brandtekniske elektriske installationer, herunder ABA (Automatisk BrandAnlæg), AVA (Automatisk VarslingsAnlæg, tone- og talevarsling), IVA (Internt VarslingsAnlæg) AVS (Automatisk VandSprinkleranlæg), og ARS (Automatisk RumSlukningsanlæg). Deltageren har en forståelse for Bygningsreglementets krav til dokumentation, kontrol og vedligeholdelse af brandtekniske installationer
Filtre
0

Afstand

Sprog

Garantikursus

Regioner

0 hold
Skoler som kan udbyde kurset

Nedenfor ser du en liste med skoler, som ikke har hold på holdlisten. Kontakt en af skolerne for at opfordre dem til at oprette hold.

  • TEC, Technical Education Copenhagen
    Stæhr Johansens Vej 7, 2000 Frederiksberg
  • 3817 7000
  • tec@tec.dk
  • Syddansk Erhvervsskole Odense-Vejle
    Munkebjergvej 130, 5230 Odense M
  • 7010 9900
  • sde@sde.dk
Træ- og Møbelindustriens Kompetencefond TMKF

Træ- og Møbelindustriens Kompetencefond (TMKF) yder støtte til medarbejdernes selvvalgte uddannelse inden for Træ- og Møbeloverenskomsten og Piano- og Orgeloverenskomsten.

Industriens Kompetenceudviklingsfond IKUF

Industriens Kompetenceudviklingsfond (IKUF) yder støtte til medarbejdernes selvvalgte uddannelse inden for Industriens Overenskomst, Industriens Funktionæroverenskomst, Overenskomsten for slagteområdet mellem DI og Fødevareforbundet NNF samt Den fødevareindustrielle overenskomst mellem DI og Fødevareforbundet NNF.

AL Efteruddannelses Kompetencefond ALEU

AL Efteruddannelses Kompetencefond støtter selvvalgt uddannelse, der kan bruges inden for overenskomstens arbejdsområde (Industri- og VVS-overenskomsten).

El-Branchens Kompetenceudviklingsfond

El-Branchens Kompetenceudviklingsfond yder støtte til efteruddannelse for medarbejdere, der er omfattet af elektrikeroverenskomsten eller funktionæroverenskomsten mellem Dansk El-Forbund og TEKNIQ Arbejdsgiverne.