Bagning med surdej i køkkener

Med kurset opnår du viden og færdigheder, som gør dig i stand til at anvende forskellige former for surdej ved bagning af brød - og at kunne tilpasse og udvikle smag af brød bagt med surdej.

Faglærte og ikke-faglærte med erfaring og kompetence inden for tilberedning af måltider, som arbejder med professionel forplejning på offentlige og private køkkener.

Du opnår viden, som gør dig i stand til:- At forklare surdejes egenskaber og bageingrediensernes funktionelle egenskaber.- At forklare bageteknikker med surdeje.På baggrund af denne viden opnår du færdighed i: At anvende surdej til at bage brød, madbrød og boller.- At fremstille og passe forskellige former for surdej.- At kvalitetsvurdere surdej og bedømme brød, madbrød og boller bagt med surdej med henblik på at udvikle og tilpasse smag.
Skoler som kan udbyde kurset

Nedenfor ser du en liste med skoler, som ikke har hold på holdlisten. Kontakt en af skolerne for at opfordre dem til at oprette hold.

  • Syddansk Erhvervsskole Odense-Vejle
    Munkebjergvej 130, 5230 Odense M
  • 7010 9900
  • sde@sde.dk
  • Skriv mig op
  • ZBC - Zealand Business College
    Ahorn Alle 3-5, 4100 Ringsted
  • 5578 8888
  • zbc@zbc.dk
  • Skriv mig op
  • CELF - Center for erhv.rettede udd. Lolland-Falster
    Kringelborg Allé 7, 4800 Nykøbing F
  • 5488 8888
  • celf@celf.dk
  • Skriv mig op
  • Svendborg Erhvervsskole & - Gymnasier
    Skovsbovej 43A, 5700 Svendborg
  • 7222 5700
  • mail@sesg.dk
  • Skriv mig op