Arbejdsrelateret kommunikation om kost og sundhed

Med kurset opnår du viden og færdigheder, som gør dig i stand til at analyse, hvad der er fup og evidensbaseret fakta i sundhedsdebatten og anvende denne viden i forhold til fx drøftelser og beslutninger på din egen arbejdsplads.

Kurset retter sig mod faglærte gastronomer, ernæringsassistenter eller andre der arbejder eller ønsker at arbejde med formidling af sundhed i et køkken, storkøkken, kantine eller lign.

Du opnår viden der gør dig i stand til:- At forklare, hvad begrebet "evidensbaseret" betyder- At beskrive, hvordan man finder ud af, om der er solid forskning bag udsagn om kost- og sundhedsråd i medierne.- At formidle evidensbaserede kost- og sundhedsråd.På baggrund af denne viden opnår du færdighed i: - At anvende kost- og sundhedsråd i dialogen med brugere, kolleger, medarbejdere og ledelse.- At træffe faglige beslutninger om kost og sundhed på arbejdspladsen.
Skoler som kan udbyde kurset

Nedenfor ser du en liste med skoler, som ikke har hold på holdlisten. Kontakt en af skolerne for at opfordre dem til at oprette hold.

  • Syddansk Erhvervsskole Odense-Vejle
    Munkebjergvej 130, 5230 Odense M
  • 7010 9900
  • sde@sde.dk
  • Skriv mig op
  • ZBC - Zealand Business College
    Ahorn Alle 3-5, 4100 Ringsted
  • 5578 8888
  • zbc@zbc.dk
  • Skriv mig op
  • CELF - Center for erhv.rettede udd. Lolland-Falster
    Kringelborg Allé 7, 4800 Nykøbing F
  • 5488 8888
  • celf@celf.dk
  • Skriv mig op
  • Svendborg Erhvervsskole & - Gymnasier
    Skovsbovej 43A, 5700 Svendborg
  • 7222 5700
  • mail@sesg.dk
  • Skriv mig op