App programmering: Udvikling af responsive apps

Deltageren kan opsætte og anvende et professionelt udviklingsmiljø med tilhørende programmeringssprog, til udvikling af responsive apps til mobile platforme, som for eksempel iOS eller Android, og kan herunder anvende indbyggede sensorer og touch-faciliteter, gemme data lokalt på enheden, og anvende forskellige navigationsmetoder og menuer.

Uddannelsen henvender sig til faglærte personer, inden for det datatekniske område, og andre inden for AMU målgruppen med tilsvarende kvalifikationer, der skal eller ønsker at arbejde med udvikling af apps på højere niveau. Det anbefales, at deltageren inden kursusstart har erfaring med at programmere i et objektorienteret højniveau programmeringssprog, og har erfaring med udvikling af simple apps.

Deltageren kan: -Opsætte og anvende et professionelt udviklingsmiljø med tilhørende programmeringssprog til udvikling af apps til mobile platforme, som for eksempel iOS eller Android. -Anvende indbyggede sensorer i enheden, som for eksempel gyroskop og accelerometer. -Udvikle appløsninger med responsive designs, der anvender indbyggede sensorer og touch-faciliteter, til at tilpasse skærmstørrelse og orientering. -Udvikle appløsninger, der kan gemme data lokalt på enheden. -Anvende et grafisk udviklingsmiljø, til at designe avancerede brugerflader. -Anvende forskellige navigationsmetoder og menuer, til at skifte mellem forskellige brugerflader. -Udvikle appløsninger, hvor der tages højde for sikkerhedsproblemer. Deltageren kan i forbindelse med 'App programmering: Udvikling af responsive apps', anvende sin opnåede viden til at udvikle avancerede responsive apps, til mobile platforme, og anvende indbyggede sensorer og touch-faciliteter.

Dette kursus udbydes ikke i øjeblikket.

Du kan kontakte de skoler, der er godkendt til at udbyde kurset, hvis du vil vide mere.
Skoler som kan udbyde kurset

Nedenfor ser du en liste med skoler, som ikke har hold på holdlisten. Kontakt en af skolerne for at opfordre dem til at oprette hold.

  • Syddansk Erhvervsskole Odense-Vejle
    Munkebjergvej 130, 5230 Odense M
  • 7010 9900
  • sde@sde.dk
  • Skriv mig op
  • ZBC - Zealand Business College
    Ahorn Alle 3-5, 4100 Ringsted
  • 5578 8888
  • zbc@zbc.dk
  • Skriv mig op
  • TEC, Technical Education Copenhagen
    Stæhr Johansens Vej 7, 2000 Frederiksberg
  • 3817 7000
  • tec@tec.dk
  • Skriv mig op
Træ- og Møbelindustriens Kompetencefond TMKF

Træ- og Møbelindustriens Kompetencefond (TMKF) yder støtte til medarbejdernes selvvalgte uddannelse inden for Træ- og Møbeloverenskomsten og Piano- og Orgeloverenskomsten.

Industriens Kompetenceudviklingsfond IKUF

Industriens Kompetenceudviklingsfond (IKUF) yder støtte til medarbejdernes selvvalgte uddannelse inden for Industriens Overenskomst, Industriens Funktionæroverenskomst, Overenskomsten for slagteområdet mellem DI og Fødevareforbundet NNF samt Den fødevareindustrielle overenskomst mellem DI og Fødevareforbundet NNF.

AL Efteruddannelses Kompetencefond ALEU

AL Efteruddannelses Kompetencefond støtter selvvalgt uddannelse, der kan bruges inden for overenskomstens arbejdsområde (Industri- og VVS-overenskomsten).