Anretning og servering

Du lærer at anrette og servere mad under overholdelse af lovgivningens bestemmelser om tilvirkning af levnedsmidler og egenkontrol m.m.

Faget henvender sig til personer, der arbejder eller søger arbejde i fx kantiner og cafeteriaer.

Målet med faget er, at du lærer:- om de levnedsmiddelbårne sygdomme, deres årsag og udbredelse - om mikroorganismernes forekomst, vækst og udbredelse- at arbejde hygiejnisk med tilberedning, opbevaring, anretning og servering under overholdelse af lovgivningens bestemmelser om tilvirkning af levnedsmidler og egenkontrol - at anrette og servere mad- at betjene relevante maskiner, fx mikroovn, kaffemaskine og opvaskemaskine- om ernæringsprincipper og almindelige diæter

Dette kursus udbydes ikke i øjeblikket.

Du kan kontakte de skoler, der er godkendt til at udbyde kurset, hvis du vil vide mere.
Skoler som kan udbyde kurset

Nedenfor ser du en liste med skoler, som ikke har hold på holdlisten. Kontakt en af skolerne for at opfordre dem til at oprette hold.

  • Nordvestsjællands Erhvervs- og Gymnasieuddannelser
    Absalonsvej 20, 4300 Holbæk
  • 7229 0100
  • neg@neg.dk
  • Skriv mig op
  • ZBC - Zealand Business College
    Ahorn Alle 3-5, 4100 Ringsted
  • 5578 8888
  • zbc@zbc.dk
  • Skriv mig op
  • CELF - Center for erhv.rettede udd. Lolland-Falster
    Kringelborg Allé 7, 4800 Nykøbing F
  • 5488 8888
  • celf@celf.dk
  • Skriv mig op
  • TEC, Technical Education Copenhagen
    Stæhr Johansens Vej 7, 2000 Frederiksberg
  • 3817 7000
  • tec@tec.dk
  • Skriv mig op